Terug naar boven

GROW Certified Coach-opleiding - blended learning - Deze Coaching opleiding is offline

Deze Coaching opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Coaching opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Word een echte Effect Coach en maak het verschil
‘GROW© Certified Coach – Deel 2’ is een door de Internationale Coaching Federatie geaccrediteerd topprogramma, gebaseerd op de 11 ICF-kerncompetenties.
Coaches die een certificaat behalen bij Training & Coaching Square worden opgeleid tot doelgerichte ‘effectcoaches’. Ze zijn gericht op duurzame evolutie -ver weg van de oppervlakkige quick fixes- en brengen anderen in contact met hun intrinsieke motivatie.
Dit programma is voor:
De beginnende Coach die vervolg wil geven aan zijn ROOT©-traject
De ervaren Coach die de credibiliteit van professionele Certificatie wil

Programmastructuur
GROW© Certified Coach – Deel 2 heeft de volgende vorm:
4 x 2 trainingsdagen
1 thuisleerdag – een vastgelegde dag voor afstandsleren met trainersbackup via Zoom
1 praktijkdag – begeleide oefendag met feedback
1 groepscoaching – coaching in kleine groepjes rond een thema dat extra aandacht vraagt
1 individuele coaching – persoonlijke coaching in het kader van jouw ontwikkeling als coach
2 oefensupervisies in groep – (minimum) 12 uur: hierbij coach je collega’s en word je geobserveerd. Je ontvangt een video-opname en uitgebreide persoonlijke feedback van de supervisors en andere deelnemers.
2 webinars – door expert terzake ter verdieping van een thema
1 Certificatiedag (optioneel, €750), inclusief beoordeling van je competenties met een schriftelijk verslag
Oefengroepen: tussen elke module in breng je als deelnemer minimum 4 uur met je collega-deelnemers door om elementen te bespreken en in te oefenen
Tussentijdse opdrachten: tussen de modules voer je opdrachten uit die je leerproces versnellen
Inbegrepen:
Toegang Blended Learning Platform
Gevalideerd Enneagram Professional Report met individuele debriefsessie
Ondersteuning: specifieke vragen kan je telefonisch of per mail stellen
Materiaal: Werkboek, GROW© Essentials-boek
Aanpak
GROW© wordt gegeven volgens de HILL-methode (High Impact Learning that Lasts). Hierbij wordt de klassieke opleiding gecombineerd met tussentijdse opdrachten, afstandsleren, feedback en aanmoediging om je gedrag te durven bijsturen.
Met GROW© stap je in een voortdurend procesleren, een volwassen manier van leren waarin je met open vizier en verwondering de vinger aan de pols houdt bij wat leeft in de maatschappij van vandaag … en morgen. Je maakt zelf de evolutie van ‘uitleggende of vertellende modus’ naar ‘luisterende en vragende modus’. Want alleen zo worden nieuwe keuzemogelijkheden, antwoorden en daadkracht wakker gemaakt. Managers en Coaches die het procesleren aangaan, durven hun comfortzone verlaten en blijven professioneel én als mens groeien.
We willen je als deelnemer doorheen het opleidingstraject de best mogelijke opleidingservaring bezorgen die ook écht effect heeft op je competenties en attitude als Coach. Daarom voegen we ook een aspect van Interactive Content & Feedback Learning toe: dit is belevingsleren ten top. De bedoeling is je daadkracht te bevorderen zodat je wendbaar kan omgaan met ‘onvoorziene factoren’ in coaching en leiderschap. En dat past natuurlijk perfect bij de ‘Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous’ maatschappij van vandaag. Je GROW©-opleiding wordt zo minder technisch en meer een ‘beleving’ van coaching als vak.
Onze doelstellingen:
Je coachingcompetenties praktisch toepassen: minder theorie, meer begeleide coachings met directe feedback en een actie- en reflectieplan
Meer betrokkenheid bij je eigen leerproces: minder schools, meer eigenaarschap
Meer diepgang in je eigen leerproces
Meer voorbereiding op elke module zodat je meteen in de leermodus gaat: pre-reading (white papers, samenvatting boek, …), pre-reflection (vraagopdrachtjes, …), pre-tasking (video’s, zelfobservaties, …)
Kortom: GROW© is dé essentie voor coachen en leidinggeven in een veranderende wereld.

https://trainingcoachingsquare.be/coaching-mentori...Zoek een andere cursus

Locatie cursus