Terug naar boven

Accreditatie - HBM Individueel - Deze Opleiding is offline

Deze Opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Accreditatie - HBM Individueel

Deze 5-daagse opleiding leid je op tot ACTor waarmee je kunt gaan werken met de ACT®meting vanuit de HBM filosofie. Je leert in deze dagen alle kennis en vaardigheden om de basisbeginselen van ACT® onder de knie te krijgen. Je kunt daarna zelfstandig, via je eigen beheerpaneel, met ACT® werken en daarmee een (nieuwe) basis leggen onder je praktijk.

Op de eerste dag is er een zelfreflectie deel in de avond voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding wordt afgesloten met een examen en een certificaat (indien het examen succesvol wordt afgerond). De accreditatie heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Jaarlijkse verlenging van de accreditatie is afhankelijk van volwaardige deelname aan minimaal 3 supervisies dat is verbonden aan de opleiding.

https://myhbmnetwork.com/agenda/bekijken/1/46/1/ac...

Over de ACT®meting

Jezelf goed leren kennen in verschillende (werk)situaties kost tijd. ACT is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 12 minuten een cliënt een antwoord helpt geven op vele vragen.

Bijvoorbeeld:

• Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?

• Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?

• Op welke manier neem ik beslissingen?

• Hoe reageer ik onder druk?

• Waarom reageer ik zo?

De uitkomst van deze unieke meting wordt samengevat in een heldere, overzichtelijke rapportage en geeft inzicht in competenties en drijfveren.

Tekst en beeld

In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT Meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de ACT Meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT
Meting tot een uniek instrument maakt.

Een eyeopener

Van onze cliënten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT Meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT Meting is dan ook een eyeopener,
ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van ieder mens tot meer plezier en energie leidt.

Nog vragen of behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een email naar secretariaat.be@myhbm.be of bel ons op 047 396 46 73 of op 09 311 68 03

Zoek een andere cursus

Locatie cursus