Terug naar boven

mer Zee mar

Groepstherapie

Marleen Kerkhofs

Zegelaan

8450 Bredene

West-Vlaanderen

Introductie

De Creatieve therapieweek aan zee dompelt je onder in een zomerse vakantiesfeer met workshops rond de zee en het strandleven. De therapie oefeningen worden gegeven via tekenen, aquarelleren, boetseren en het maken van assemblages van strandmaterialen. Ze beogen een betere aarding en lichamelijke connectie, verminderen van stress en meer focus, alsook inzicht in innerlijk-kind patronen. Tevens maak je kennis met rituelen voor aandachtig en respectvol communiceren. In een groep van ongeveer 10 personen beleef je een unieke week waarin je thuis kan komen bij jezelf.

Voor- en namiddag is er een workshop voorzien met daartussen een ruime siësta die je actief met een picknick op het strand kan beleven of wat rustend in je familiehotelletje na een hapje in de plaatselijke brasserie. Vier avonden serveert kok Roberto met Italiaanse flair jou een gezond driegangenmenu waarbij de plaatselijke visspecialiteiten ook hun deel krijgen. De vijfde dag ben je vrij of kan je nog een individuele sessie voor jou persoonlijk aanvragen. Deze is gratis voor wie nog in februari een boeking doet.

De workshops en het diner vinden plaats in een rustig gelegen villa in Bredene. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Deze vakantieweek is uitermate geschikt voor singles of mensen die even vrijaf willen nemen van hun dagelijks familiaal bestaan om aan persoonlijke groei te werken. Heb je een langer psychiatrisch verblijf omwille van burn-out achter de rug en zie je een toeristische vakantie niet zo zitten dan is deze formule zeker ook de moeite waard. De oefeningen die je leert zijn beeldend van aard maar ook meditatie, yoga, natuurbeleving en woord/muziek hebben er een aandeel in. Verschillende mensen hebben tijdens de voorgaande jaren deze therapieweek als een bijscholing gebruikt. Kortom een unieke ervaring voor al wie eens anders vakantie aan zee wil beleven.

Ik heet je van harte welkom tijdens de vierde jaargang van de therapieweek waarvan je het programma kan raadplegen op de website.

Warme groet,
Marleen Kerkhofs

Creatieve coach bij Kimarte

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: maandag 11 juli 2022
maandag 11 juli 2022Vanaf 11:30tot 21:00
dinsdag 12 juli 2022Vanaf 09:00tot 21:00
woensdag 13 juli 2022Vanaf 09:00tot 21:00
donderdag 14 juli 2022Vanaf 09:00tot 21:00
vrijdag 15 juli 2022Vanaf 09:00tot 10:30

Praktische informatie

Gegeven door

Marleen Kerkhofs

Prijs

880 EUR (200 EUR toeslag single gebruik kamer)

Neem contact op met Marleen

mer Zee mar
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Marleen Kerkhofs

Zegelaan

8450 Bredene

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://kimarte.com

https://www.facebook.com/KivanKunst

https://www.linkedin.com/in/kimarte

Routebeschrijving