Terug naar boven

Leiderschap, communicatie en Teamwork - NLP Winterschool - start op 29 november 2017 - Deze Groepstherapie is offline

Deze Groepstherapie kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Groepstherapie via onderstaande links.

Omschrijving

Hoezeer gun jij jezelf een evolutie? Hoe future proof ben jij voor de uitdagingen van de 21e eeuw? Hoezeer sta je open voor het idee dat andere paden misschien betere resultaten kunnen opleveren? In welke mate ben je bereid om je eigen blinde vlekken en onbekende gebieden te verkennen?
Want: als je altijd doet wat je hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen …Boost je mindset: 4 straffe modules die je helpen om krachtiger in het leven te staan en uit de verkramping van de 21e eeuw te geraken (Alle modules kan je appart volgen behalve Module 4).
Met de NLP Winterschool kijken we op een vernieuwende manier naar NLP. We noemen het 'Mindset-NLP'. De bouwstenen blijven dezelfde. Maar volgens de filosofie van Ithaka zorgen we ervoor dat ze perfect passen om te bouwen aan een weg die de 21e eeuw makkelijker toegankelijk maakt. Wat de uitdagingen ook zijn in deze VUCA (volatile, uncertain, chaotic & ambigue) wereld ...

https://www.trainingcoachingsquare.be/leiderschap-...


Zoek een andere cursus

Locatie cursus