Terug naar boven

REIKI I CURSUS - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Reiki I cursus

Wat is Reiki?
Reiki is een oude vorm van helen die herontdekt werd door de Japanse arts Dr. Mikao Usui (1865-1926). Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (ki). Deze energie kun je via de handen doorgeven aan jezelf of aan anderen. Reiki brengt je meer in je lichaam, spreekt het zelfhelende vermogen aan, brengt bewustwordingsprocessen op gang en heeft een ontspannende werking. Reiki kent drie graden, de Iste, IIde en IIIde of Mastergraad.

Reiki I cursus.
De Reiki I cursus vindt plaats in een weekend en bestaat uit 4 dagdelen waarin je meer te weten komt over de geschiedenis, achtergrond en principes van Reiki. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen een volledige Reiki behandeling kunt geven met behulp van de handposities. Verder krijg je 4 inwijdingen of initiaties om je (opnieuw) af te stemmen op de universele levensenergie. De Iste graad is voornamelijk gericht op het behandelen van het fysieke lichaam maar werkt ook door op het mentale en emotionele niveau. Voorkennis is niet vereist. Een Reiki I cursus is een mooi afgerond geheel. Op het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Wanneer?
12, 13 en 14 oktober 2018

Inschrijvingen.
Telefonisch inschrijven bij Annick (zie contact). Het aantal deelnemers is beperkt. Na betaling van 175 Euro contant of via overschrijving op het rekeningnummer BE88 3770 6729 9041 (met als vermelding 'Reiki I'), is je inschrijving definitief.

Contact.
Voor verdere informatie en inschrijvingen:
Annick Van Dijck
Torenblokstraat 6
2610 Wilrijk
0497 48 96 74
annick@energetischetherapie.be
www.energetischetherapie.be

Annuleringsregeling.

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus krijg je 50% van het cursusgeld terug, daarna 25 % en na het begin van de cursus niets meer. In dat geval mag je wel een ander in je plaats laten deelnemen.Zoek een andere cursus

Locatie cursus