Terug naar boven

mindfulness bij stress - 8 weken basiscursus

Cursus

breathworks mindfulness centrum Gent

breathworks mindfulness centrum - zuidkant

Frederick Burvenichstraat 156

9050 Gentbrugge

Oost-Vlaanderen

Introductie

Piekeren, ons zorgen maken, rampscenario’s verzinnen (en geloven), onszelf op de kop zitten ... Het helpt helemaal niet. Toch kunnen we het niet zomaar laten, ook al zouden we dat willen. Mindfulness helpt! Door te oefenen in de ervaring van dit ene moment terug te keren, blijven we bij wat er is. We vinden meer rust (ook al is het druk) en kunnen creatiever omgaan met wat er gebeurt.

Uitgebreide informatie over de cursus 'gelukkig leven met stress' vind je op onze website zie websitelink onderaan en ook info over andere cursusmomenten. Voor mensen met chronische ziekte en pijn bieden wij een aparte cursus 'gelukkig leven met ziekte & pijn'.
Breathworks.be maakt deel uit van het internationale netwerk van gecertifieerde Breathworks trainers, opgericht door Vidyamala Burch. Vidyamala lijdt zelf aan een chronische ziekte sinds haar jeugd en is de schrijver van het boek 'Aandacht voor pijn'.
In het Verenigd Koninkrijk is Breathworks de autoriteit als het gaat over mindfulness bij ziekte en pijn.
Voor wie is deze cursus?
Voor iedereen die stress en spanning ervaart die te maken heeft met werk, relaties, verlies en andere factoren waarover we geen controle hebben. De training is ook geschikt voor diegenen die strategieën willen aanleren om om te gaan met de complexiteit en het ritme van het moderne leven.

Lees verder

Cursusdatums

Voor deze Cursus is er geen vaste aanvangsdatum voorzien en kan je vrij inschrijven of instappen.

Praktische informatie

Thema's

Mindfulness Meditatie Stress, omgaan met Burnout / burn-out Ademen Eigenwaarde Grenzen stellen Lichaam & welzijn Ontspanning - relaxatie Persoonlijke ontwikkeling

Voor

Iedereen

Gegeven door

Bart Upekshadaka

Prijs

275 / 225 / 320

Neem contact op met

mindfulness bij stress - 8 weken basiscursus
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

breathworks mindfulness centrum Gent

breathworks mindfulness centrum - zuidkant

Frederick Burvenichstraat 156

9050 Gentbrugge

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.breathworks.be

Routebeschrijving