Terug naar boven

Life-time cursus voor zwangere mama's (mogelijkheid met partner).     - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Coach.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Deze life-time cursus is bedoeld voor zwangere mama’s. De partners die graag betrokken worden in het samen, ‘toekomstig ouderschap’ zijn ook welkom!

Binnen enkele maanden krijgen jullie een kindje, wat een hele mooie gebeurtenis is. Het is een heel belangrijk life-event in jullie leven als toekomstige ouders. Dit zal jullie zeker als persoon en koppel rijker maken. Voor jou als mama gaat dit vaak gepaard met heel wat psychologische, emotionele en lichamelijke veranderingen die je huidig functioneren op dit moment beïnvloeden. Momenteel hebben jullie nog geen idee wat er zoal zal veranderen na de geboorte in het beleven van de tijd en de invulling ervan.
Daarom is het goed om rond bepaalde thema’s vóór de bevalling eens stil te staan. Wie ben je als persoon en hoe wil je groeien als mama/papa? Wat zijn jullie talenten en hoe zetten jullie deze in, zodat deze aanvullend kunnen zijn op elkaar? Wat zijn jullie waarden en hoe kunnen jullie dit samen concreet, binnen een gezin vorm geven? Hoe kunnen jullie samen praktisch groeien in dit ouderschap, zonder jezelf en je partner uit het oog te verliezen? Hoe kan je naast de vaste structuur van jouw kindje zoals verschonen, eten, slapen,de nodige quality-time invoeren? Hoe zit het met jullie life-work balance en hoe denken jullie dit te organiseren als jullie kindje er is?
Stel je voor… hoe jullie dag er zal uit zien met jullie kleine spruit erbij? Waar heb je nog tijd voor, en waarvoor niet? Hoe leg je prioriteiten om toch bij het afronden van de dag een harmonieus gevoel te hebben?
Wil je op die veranderingen voorbereid zijn, dan kunnen voor jullie de nodige inzichten, passende tips en adviezen nuttig zijn als toekomstige ouders.

2 sessies voorjaar 2018: 5 uur
Dinsdag 17/4 en 24/4 van 19 u - 21.30 u
Vroedvrouwpraktijk De Bron
DendermonDEsteenweg 357 in 9070 Destelbergen
5 uur + werkmap en drank inbegrepen
100 euro voor de mama's of 175 euro per koppel

www.life-timecoach.be

Zoek een andere cursus

Locatie cursus