Terug naar boven

ACT-training. Voor meer veerkracht. Coronaproof!

Cursus

Nadine Sterkens

Onderweg met jezelf. Praktijk voor coaching, psychotherapie en loopbaanbegeleiding.

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Antwerpen

Introductie

Deze ACT-training (Acceptance and Commitment Therapie) is een aanrader voor wie worstelt met klachten zoals stress, spanning, angst of paniek, burn-out, depressieve klachten, pijn of vermoeidheid, psychosomatische klachten, controledwang, weinig zelfvertrouwen of faalangst. Maar ook voor ieder die gewoon meer uit het leven wil halen of beter wil leren genieten: je vindt hier de weg naar een waardevol tevreden leven.

Je leert verschillende manieren om om te gaan met storende gevoelens, gedachten, gewoonten en lastige omstandigheden zodat je er niet langer door opgeslorpt wordt. Door de aangeleerde technieken en vaardigheden zal jouw psychologische flexibiliteit verhogen. Al na enkele lessen voel je een groot verschil en zie je jezelf dingen anders doen.

De training bestaat uit heldere theorie, ervaringsgerichte oefeningen en thuiswerk. In zeven video's en daaropvolgende feedbackbijeenkomsten krijg je de kans om op eigen tempo en tijd te ervaren en oefenen zodat je de vaardigheden kan integreren in je dagelijkse leven. Na verwerking thuis, komen we telkens samen voor een feedbacksessie over de inhoud en jouw ervaringen er mee. De deelnemers ervaren deze formule als ideaal: diepgaand het thema verwerken op eigen tempo en in groep leren van elkaar geven een heel sterk resultaat! Een achtste extra live sessie brengt alle vaardigheden samen en we meten de winst van jouw psychologische flexibiliteit.

De ACT-training is geen praat-therapie maar een echte training. We zorgen voor een kleine veilige groep en je kiest zelf wat je wenst te delen over jouw proces of ervaringen. Laat het groepsgebeuren geen hindernis zijn om deel te nemen. De ervaring leert dat de groep een grote meerwaarde biedt om vooruit te gaan en dat de deelnemers hier een fijn gevoel aan overhouden, ook al hadden ze vooraf wat schrik om in groep te werken.

Heb jij zin om blijer te leren zijn met jezelf? Wil je zelf achter het stuur kruipen in plaats van toeschouwer te zijn van wat er gebeurd? Ben je klaar om het engagement aan te gaan zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpen? En beter leert voelen, vertrouwen en kiezen wat je ECHT nodig hebt? Dan is dit echt iets voor jou. Inschrijven kan door een mailtje naar zie contactformulier onderaan met je contactgegevens, telefoonnummer en reden van deelname + overschrijving van 275 euro op rekeningnummer BE84 7310 3082 5359.

Meer info rond inhoud en ook andere formules (bv. individuele en online-formules) van de ACT-training vind je op zie websitelink onderaan

Tot binnenkort!

Nadine Sterkens

Coronaproof: we werken in principe in een fijne buitenruimte (tenzij de coronamaatregelen ons verplichten om tijdelijk de lessen online te laten doorgaan) in een kleine groep van maximum 5 personen.

Tijdens de zomermaanden staan twee data onder voorbehoud ingepland in juli en augustus. Die sessies gaan door in samenspraak met alle deelnemers: mogelijk wordt er dus geschoven met de datum, tot we een geschikt moment hebben dat voor iedereen past.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: dinsdag 27 april 2021
dinsdag 27 april 2021Vanaf 19:30tot 21:00
dinsdag 11 mei 2021Vanaf 19:30tot 21:00
dinsdag 25 mei 2021Vanaf 19:30tot 21:00
dinsdag 8 juni 2021Vanaf 19:30tot 21:00
dinsdag 22 juni 2021Vanaf 19:30tot 21:00
Toon meer datums voor deze startdatum

Praktische informatie

Thema's

Angst overwinnen Burnout / burn-out Depressie Grenzen stellen Zelfvertrouwen Mindfulness Stress, omgaan met Faalangst Keuzes maken Hsp - Hooggevoeligheid hoogsensitief Eigenwaarde

Voor

Jongeren Volwassenen Ouders Ouderen

Gegeven door

Nadine Sterkens

Prijs

275 euro voor de reeks van 8 sessies.

Neem contact op met Nadine

ACT-training. Voor meer veerkracht. Coronaproof!
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Nadine Sterkens

Onderweg met jezelf. Praktijk voor coaching, psychotherapie en loopbaanbegeleiding.

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.onderwegmetjezelf.be/

Routebeschrijving